sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Alkupamaus

SuperSupe on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten sudenpentuikäisille järjestämä päivätapahtuma. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa ja se vetää paikalle joka vuosi yli 300 innokasta partiolaista. Myös 7-9-vuotiaat ei-vielä-partiolaiset on kutsuttu mukaan. Tänä vuonna SuperSupe järjestetään 20. huhtikuuta Töölönlahden ympäristössä ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Tälla kertaa SuperSupe selvittää miltä toimittajan arki näyttää. Missä oikein piilee jutun juoni? Se selviää myöhemmin, koska sudenpennut pääsevät itse vaikuttamaan juonen kulkuun. Matkan varrella kirjoitetaan muun muassa lehtijuttu ja bloggaillaan - ihan oikeasti! Tapahtuman aikana ja sen jälkeen tämä blogi täyttyy sudenpentujen kirjoituksista, tapahtumapäivityksistä ja kuvista.

Luvassa paljon hauskaa! Tilaa blogipäivitykset sivun oikeasta reunassa, niin tiedät ensimmäisten joukossa mitä tapahtuu...

Ei sillä, että me täällä SuperSupen valtuuttamassa blogitiimissä laskisimme päiviä, mutta tapahtumaan on jäljellä enää 20 päivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)