torstai 2. toukokuuta 2013

Tuikkutytöt SuperSupessaMoi! Täällä Tuikku-tyttöjen sudarit (eli sudenpennut) Leppikset-laumasta. Kirjoitamme TöölönlahdeltaSuperSupe-tapahtuman ensimmäiseltä rastilta. Tapahtuma on sudenpennuille.

Kuva: Suvi Immonen

 SuperSupe on partiolainen, joka haluaa tietää, miten toimittajien arki toimii. Lähdimme aamulla aika aikaisin kohti Helsinkiä, joten meitä vähän väsytti. Mutta sitten päivä lähti käyntiin, kun lähdimme tutkimaan rasteja. Maisemiin kuuluu mm. Linnanmäki, raitiovaunut, autot, yms. Odotamme seuraavia rasteja innolla ja varsinkin ruokarasti kiinnostaa. Sen tiedämme, että teemme ruoan itse trangioilla (eli retkikeittimillä), ja siitä tulee varmasti hyvää!

Vaikka rastien eli tapahtumapisteiden välillä on aika paljon käveltävää, me jaksamme kävellä, kun kerromme hauskoja juttuja toisillemme.Partiolaisia täällä riittää vaikka muille jakaa! Muiden huivit näyttää hienoilta ja joillain on samanlaisia kuin meillä Tuikku-tytöillä. 

Terveisiä aurinkoisesta Helsingistä!

Tuikkutytöt, Leppikset-lauma
Sipsi, Hemuli, Kurre, Nensku, Lotta eli Lode ja Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)