maanantai 12. tammikuuta 2015

SuperSupe '15, onko jo laumasi toimintakalenterissa?

SuperSupe '15

Tapahtuma on taas tuttuun tapaan osa partioviikkoa, Lauantai 25.4.2015 kello 9.30-16.00.

Tunnelmia edellisestä Salapoliisi-aiheisesta SuperSupesta:
Ja nyt odotetaan jo uutta, lähde siis mukaan ja nähdään huhtikuussa!

SuperSupelta on kadonnut viitta! Se on varmaan varastettu. Kuka ihme haluaisi varastaa SuperSupen viitan? Voisikohan se olla joku SuperSupen tuttavista?

Tule mukaan selvittämään salapoliisi seikkailuun selvittämään kadonneen viitan arvoitusta. Tutustutte samalla SuperSupen tuttaviin Herra Majavaan, Tohtori Töpöön, Hulluun Professoriin, Paula Poliisiin, Himojumppariin, Isonenään, Kerkkä Ötökkään ja Roskapeikkoon. Mutta kuka heistä vei viitan ja miksi?

Sudenpentutapahtuma SuperSupe 2015 järjestetään partioviikon lauantaina Helsingin keskustan tuntumassa. Päivä tarjoaa lapsille salapoliisi teemaisen päivän sisältäen ohjelman, lounaan ja tapahtumamerkin ja Akeloille on myös luvassa omaa virkistystä.
Ilmoita laumasi ja pyytäkää myös kaikki ei-vielä-partiolaiset kaverit mukaan! Seuraa tiedottamista tapahtuman sivuilla Purkissa http://purkki.partio.fi/piiri-palvelee/tapahtumat/ohjelmatapahtumat/SuperSupe sekä SuperSupen blogissa osoitteessa supersupetapahtuma.blogspot.fi

Ajankohta:  Lauantai 25.4.2015 kello 9.30-16.00. Saavuthan paikalle jo klo 9.00 ilmoittamaan laumasi lähtöön.
Hinta: tuttuun tapaan 10 €/Sudenpentu
Paikka: Laakson ratsastuskenttä
Järjestäjä: Sudenpentutoimikunta
Lisätietoja: Anni Gunnari, supersupe.tapahtuma@gmail.com

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)