lauantai 25. huhtikuuta 2015

Erämajavat SuperSupen Viitan etsinnässä

Helsingin Erä-Majavat / Saukot / Maaria

Revontulirastilla teimme revontulia. Se tehtiin vedestä, öljystä ja väriaineista. Hajurastilla haistelimme erilaisia purkkeja. Saimme yhden virhepisteen ja jouduimme kiertämään 4 puuta. Ruokarastilla söimme nakkikeittoa. Se oli hyvää. Sen tekemisessä kesti kauan.
------------
Helsingin Erä-Majavat / Saukot / Janne

Ruokarastilla teimme nakkikeittoa. Ensin me pilkoimme ainekset ja sitten keitimme ne. Sitten söimme. Se maistui hyvältä, vaikka en jaksanutkaan kaikkea.
----------
Helsingin Erä-Majavat / Saukot / Jane R.

Tänään oli tosi kivaa SuperSupessa! Ensin käytiin roskarastilla lajittelemassa ja muistamassa roskia. Sitten käytiin jumpparastissa ja sitten tiederastissa ja sitten syömässä nakkikeittoa. Sitten hajurastissa sitten luontolaaksolla. Suoritamme ne kaikki.
Nyt me ollaan odottamassa, että saadaan tehdä Tohtori Töpön lääkärirastia. Sen jälkeen me mennään majavan rastille. Epäilemme, että majava varasti SuperSupen viitan. Paras rasti oli tiederasti.
---------
Helsingin Erä-Majavat / Saukot / Juho

Tämä on salapoliisitehtävä SuperSupe ja teemme 8 rastia, joista saa yhden vihjeen, että kuka olisi voinut varastaa SuperSupen viitan, jonka ajateltiin tekevän ihmeitä. Itse epäilen että majava on varastanut viitan. Paras rasti oli minusta rasti, jossa piti hajun perusteella tietää mitä se oli.
---------
Helsingin Erä-Majavat / Saukot / Caro

Me mentiin himojumpparin luo. Me oltiin puistossa. Puistossa oli hauskaa ja me tehtiin jumppaa. Meidän piti myös tehdä merimiessolmuja. Se oli hauskaa. Me tehtiin se olympian merkki. Me mentiin roskapeikolle, me tehtiin roskajuttuja.
------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)