lauantai 26. huhtikuuta 2014

SuperSupen ennakkotehtävien satoa

Tänä vuonna SuperSupessa oli mahdollista tehdä vapaaehtoinen ennakkotehtävä. Se oli juttuna uusi, mutta laumat olivat nähneet paljon vaivaa, mikä oli hauska huomata. :-) Lauman tehtävänä oli siis ottaa itsestään maailma-aiheinen kuva, video tai tehdä blogipäivitys.

Maailmanlevyraati
Tässä Lahelan sudenpentujen ennakkotehtävä. Kuvassa olevat lapset vasemmalta oikealle Aapo Tynninen, Lauri Nurminen, Jaakko Tynninen, Jesse Silvola, Meea Juntunen, Inka Sokka, Ida Leppänen, Aatos Kiiskinen.

 

Tavastien sudenpentuosasto Pikkuhukkien maailma-illassa oli melkoinen vilske!

Kolmen lauman, Skidisusien, Heiluhäntien ja Susihemmojen, muodostama Pikkuhukat-osasto päätti riemuita monikulttuurisuudesta ja uskaltaa maistella eri maiden perinteisiä makuja.  Jokainen sudenpentu sai pukeutua haluamansa kansallisuuden edustajaksi, ja olipa mukana myös muutama aikakoneella saapunut villinlännen stetsonmies seuranaan hurja intiaani.


Saamelaisten edustaja Alisa, sekä burmalainen Piita ottivat vastaan kaikki 29 maailmaillan osallistujaa iloisesti tervehtien.


Pariisitar-Saija kertoi illan kulusta: luvassa olisi paljon erilaisia ja uusia makuja, sekä mahtavaa musiikkia.


Intialainen Pirjo maistatti kaikkea. Joona N. ei ole ihan varma haluaisiko hän syödä hummusta, mutta takana jonottava Ahti puolestaan tietää sen olevan hyvää. Myös kreikkalainen tsatsiki maistui, vaikka olikin valkosipulisen väkevää.


Maistelu jatkui. Hummuksen, Tsatsikin, eksoottisten katkarapujen ja teen jälkeen oli vuorossa tuttu riisi. Sitä syödään tosi monessa maassa, mutta aniharva sudenpennuista oli syönyt riisiä puikoilla. Hyvin se silti alkoi sujua.


Kaikki ruoat oli nimikoitu niiden maiden lipuilla, missä ruokia eniten syödään. Parhaiten kauppansa tekivät ruotsalaisten lihapullat, ranskalaisten marengit sekä Amerikan maissiherkku popcorni. Italialaista pizzaa meinasi jäädä, mutta toisella kierroksella se hupeni loppuun. Katkaravut eivät ihastuttaneet kuin muutamaa.


Musiikki villitsi meidät kaikki esittelemään hienoimmat tanssimoovimme. Tässä Onni R:n mahtaileva arfikkaesitys. 


Tässä me kaikki olemme, onnellisina onnistuneen maailma-illan jälkeen. Kivaa oli!

-       Pikkuhukat, Tavastit.

      Aviapartion Kottaraiset maailmankartalla


Linkin takaa löytyy maailman kartta, johon on merkattu Kottaraisten matkustuskohteet. Kottaraiset maailmankartalle! https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zt6j75XU8HyU.kNNsuTeANrdMEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)