Tässä alla resepsti myös muille trangiaruokaa kokeileville käyttöön:
RIISINUUDELIWOKKI:
RIISINUUDELIT:
20 dl vettä
400 g riisinuudeleita
1 rkl öljyä
1 tl suolaa
WOK-KASTIKE:
3-5 rkl öljyä
1 sipuli
1 paprika
1 pala kukkakaalia
1 pala kaalia
1 porkkana
3 rkl soijakastiketta
2 rkl tomaattipyrettä
1 tl chiliä
250 g naudan suikalelihaa
Kuumenna vesi ja suola kiehuvaksi.
Pilko kaikki annetut kasvikset ohuiksi suikaleiksi tai pieniksi
paloiksi.
Kun vesi kiehuu lisää riisinuudelit joukkoon, kuumenna kiehuvaksi
ja pane kansi päälle. Siirrä kattila tulelta sivuun ja anna nuudeleiden kypsyä
noin 2 minuuttia. Valuta ja mausta nuudelit ruokaöljyllä.
Kuumenna öljy trangian kattilassa ja
kuullota sipuli ja tomaattipyre. Lisää muut vihannekset vähitellen
järjestyksessä porkkanat, kukkakaali, kaali ja paprika kuumalle pannulle.
Paista naudansuikaleet erikseen trangian pannulla pienissä erissä
ja lisää aina kypsät wokin sekaan.
Lisää chiliä, soijakastike ja valitsemanne mausteet sekä valmiiksi
keitetyt nuudelit.
Wokkinne on valmis, syökää ja nauttikaa hyvästä ruoastanne!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)