lauantai 27. huhtikuuta 2013

Aarnivalkeiden lehtijuttu: Iloisten lintujen paluu Töölönlahdelle


Pihlajamäkeläisen Aarnivalkeat-lippukunnan ”Iloiset linnut”-lauma + 1 ”kissanpentu” lentämässä Töölönlahden ympäri.

Kuva: Kari Söderqvist

Ollaan iloisia lintuja! Meijän ryhmään kuuluu: Oona, Sofia, Kalle, Teemu, Alma, Tessa, Eetu, Joona, Otso ja Joonas. Oona on aika kiva ja joskus vähän ärjy. Sofia eli minä olen iloinen ja vähän kiukkuinen. Kalle melkein aina naurattaa muita. Teemu on välillä outo mutta silti hyvä kaveri pojille. Alma on kiva iloinen ja reipas ja hyvä kaveri. Tessa on iloinen ja usein kiukkuinen. Eetu haluaisi olla munamies kuten muut pojat. Joona on joskus outo ja riitelee usein joonaksen kanssa. Otso on hassu joskus ja kiva. Joonas on naurattaja. Illi on meillä lainassa Hyppivistä makkaroista.

Aloitimme tapahtuman Sanomatalon takaa. Saimme kirjekuoren, jossa oli ohjeita. Kävelimme Finlandia-talon vierestä. Näimme viisi tornia mm. Tuomion kirkon torni ja kansallismuseon torni. Näimme linnanmäen Töölönlahden takaa. Näimme myös sorsia.

Olimme partion supersupetapahtumassa matkalla 1. rastille. Näimme sorsia ja jonkun käätmeentapaisen vähän niin kuin taideteoksen tai kuten Eetu sanoi ”ihan niin kuin iilimato”. Eetu näki myös taiteen harrastajia. ”Ne sedät oli tosi viisaita”, totesi Eetu heistä.
Kevät alkaa. Ruoho näkyy ja linnut aurinko paistaa pitempään. Ihmiset ovat vaihtaneet vaatteet ohuempiin vaatteisiin. Ihmiset retkeilevät enemmät. Ihmiset pyöräilevät.

Toimitusryhmä: Aarnivalkeat, Iloiset linnut-lauma
Mirri Söderqvist, Kari Söderqvist, Sofia Mohamed, Sonya Haaparanta, Illi Mohamed, Otso Bjartalid, Eetu Jokipii, Alma Karttu, Teemu Orela, Tessa Orela, Kalle Pietiläinen, Joona Tuomi-Hyvärinen, Sofia Tolonen, Oona Tuuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)