lauantai 27. huhtikuuta 2013

Korvenkoukkaajien lehtijutut


Ilvekset SuperSupessa

Ilvekset on ryhmä, joka pitää seikkailimisesta, tiimityöstä ja ruoanlaitosta (nakkisopasta). Tykkäävät ratkaista myös arvoituksia ja ongelmia. Ryhmään kuuluvat Suvi, Lauri, Henri, Ava, Ella, Joona sekä Anni ja Ville.

SuperSupe – tapahtuma sudenpennuille
Suvi tuli mukaan SuperSupeen, koska ”harrastan partiota ja siellä on kivaa ja kivoja ohjaajia ja kiva lauma”. Ava tuli sen takia koska ”mä tykkään partiosta ja se on kivaa”. Lauri sanoo ”tulin SuperSupeen koska partio on jännittävää ja lauman henki on hyvä. Ketään ei jätetä ulkopuolelle eikä puhuta toisten päälle”. Henri sanoo ”tulin SuperSupeen koska täälä on hyviä maisemia ja hyvät näkymät”.

Mukana ei vielä partiolainen?
Mikä sinut sai mukaan SuperSupe-tapahtumaan? Julia vastaa: ” Se kuulosti kivalta ja se onkin.”
Onko ollut hauskaa? Julia: ”Tuhat kertaa on”
Oletko oppinut jotain uusia taitoja? Julia: ”Oon, esim., odota, ainakin haastattelua, toimittajan työtä.
Mitä harrastat? ”Luistelua ja viulunsoittoa

Tässä oli Ilvesten ryhmä rämä.

Keppikisa

Seikkailua heinikossa

Kaikki kuvassa

Suvi puussa

Haastateltu


Korven koukkaajat, Ilvekset-lauma
Lauri ja Henri Uotila, Ava Huhtinen (kuvat), Suvi Kinnunen, Julia Rostas, Anni Gunnari


Leijonapuput-lauman SuperSupe-seikkailupäivä

Tapasimme aurinkoisena aamuna partiokolollamme. Lähdimme kävellen ratikkapysäkille. Matka sujui ilman kommelluksia. Kiasman luona näimme paljon muita partiolaisia. Ekalla rastilla otettiin kuva, jonka aihe oli ”Villinä veteen”. Kuvassa kaksi Leijonapupua oli piiloutunut sateenvarjon alle, kun muut yrittivät kastella heitä kastelukannulla ja vesipyssyllä. Pidimme puistossa eväs- ja leikkitauon, minkä jälkeen suunnistimme seuraavalle rastille haastattelemaan urheilusankaria, joka oli myös partiolainen. Seuraavaksi vuorossa oli kaikkien innolla odottama ruokarasti, missä pääsimme valmistamaan trangia-retkikeittimellä lounasta. Tätä juttua istumme kirjoittamassa Töölönlahden rannalla. Taustalla näkyy Lintsi, jonne menemmekin jo ensi viikon loppuna partioporukalla.

Kuva: Helena Karhujoki


Korvenkoukkaajat, Helsinki
Leijonapuput-laumaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)