maanantai 22. huhtikuuta 2013

Terveisiä ja kertomuksia SuperSupesta.


Laumoilla oli mahdollisuus kirjoittaa tapahtuman aikana blogi-kirjoituksia, joita tässä alla luettavaksi.

Yksisarviset

Yksisarviset ovat reissailleet kaupungilla ja valokuvanneet mm. koiria, kaikkia ihmisiä, patsaita, rauhanmerkkejä ja kukkia. Parasta oli ruokarasti ja Sanomatalo oli hieno!
T. Yksisarviset: Maija, Salla, Emmi, Sara ja Sonja

Ilvekset


Ilveksiltä terkkuja Aleksille!
Upea päivä takana & vielä hetki ja sitten hypätään junaan
T: Ne pörröiset & mahtavat


Matka ruoalle

Kaikilla alkoi olla nälkä, kun lähdimme syömään. Ulkona oli ihana ilma. Emmi halusi kepin (kaislan) kotiinsa vaikka se oli puoli metriä pitkä. Näimme juoksevaa miestä esittävän kuvan (patsaan). Se esitti Paavo Nurmea. Jotkut ryhmästämme jäivät koko ajan jälkeen. Sitten asfaltti loppui ja kävelimme hiekkatietä. Sitten olimme ruokapaikassa.
T. Viikin Vesikot, Vesikirput

Palmunoksia

Töölönlahden rannalla löytyi palmun oksia, eikun kaisloja. Me katkottiin niitä ja otettiin mukaan. Meille sanottiin, että – Olkaa varovaisia, niillä ei saa huitoa! Kaislat katkeavat helposti. Minulla oli kaksi. Anteeksi siis 3. 2 katkesi heti, yksi jäljelle. Ne ovat kivoja kävelykeppejä. Mutta niitä ei saa laahata maata itsesi edessä siitä ne menee rikki. Nyt minullakaan ei ole enää yhtään. Kaikki menivät rikki.
T: Viikin Vesikot, Vesikirput, Emmi

Vaihtoehtoinen partiolounas

Supersupen lounasvaihtoehdossa ei otettu erikoisruokavalioita ollenkaan huomioon, joten toimme omat raaka-aineet, joista loimme upean partiolounaan. Ruuassamme oli: nakkeja, paljon! Sopivasti makaronia ja maissia väriä antamaan. Koko komeus kruunattiin ketsupilla.
Testiryhmän kommentit ruuasta:
”Yksinkertaista ja hyvää!”
”Täydellisen kevätpäivän ruoka!”
”Niin hyvää, että vie sanat suusta!”
”Arvosanaksi voisi antaa miljoonan!”
Jälkiruoaksi Ketut-laumalla on omia nimikko leivonnaisia eli Kettu-keksejä, joiden resepti on tarkoin varjeltu salaisuus.
T: Helsingin Eräkavereiden Ketut-laumasta, Tipi, Aili, Alva, Heli
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)