sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

UrheilijahaastattelutSuunta tallella

Pyry, Helsingin suunnistajista, 24-vuotias,

valmistautuu Jukolan Viestiin. Vahva aamupala – puuroa, leipää ja hedelmiä on olennainen osa valmistautumista. Monipuolinen päivällinen on myös tärkeä. Pyry treenaa 2-4 tuntia päivässä ja pitää vain 1-2 lepopäivää viikossa. Vaikka Pyryn lempiruoka on spagetti, on toivottavaa, että reittinsä eivät ole kesällä sotkussa.

Suukot / TNV
Suunnistaja Pyry.


Me oltiin olympia stationilla haastattelemassa urheilijoita. Se oli meidän mielestä hauskaa.


Pyry on harrastanut suunnistusta 17 vuotta. Yöunet ovat 8-9 tuntia. Syö aamupalaksi puuroa ja hedelmiä. Pyry harjoittelee 2-3 joka päivä. Kun on kisa kyseessä niin treenauksia vähennetään. Tapasimme myös Eeron joka oli pyöräilijä. Eero pyöräilee päivässä 30 km. Eero syö lounaaksi salaattia ja aamupalaksi puuroa. Eero nukkuu yleensä 8h ja 30 min. Eerosta saimme valokuvia muistoksi. Urheilijoilla olivat aika saman laiset ja terveelliseset.

Kulosaaren meripartio: Hihkuvat haikalat ja kultaiset kilpikonnatMoi, Täällä leppikset!


Äsken kävimme stadikalla ja haastattelimme oikeaa urheilijaa, suunnistajaa ja partiolaista. Hän oli Pyry Aaltonen, 24v. (aika yleinen sukunimi). Saimme paljon selville hänen harrastuksestaan. Hän syö paljon, mutta ei melkein yhtään herkkuja. Hänellä 2-3krt. päivässä eli aika monet viikossa. Hän menee vähän kymmenen jälkeen nukkumaan ja herää aika aikaisin 6-7 aikaan.

Leppikset / Tuikku-Tytöt Urheilijan haastattelu

Haastattelimme suunnistaja Pyryä (24-v). Urheilijan elämä on säännöllistä: tiettyihin aikoihin harjoitellaan ja syödään. Pyry harjoittelee noin 10 kertaa viikossa. Harjoitteluun kuuluu saliharjoittelua, lenkkeilyä ja suunnistamista. Aamiaiseksi urheilija syö puuroa ja hedelmää. Lounaalla ja päivällisellä hän syö kasviksia ja lihaa, kalaa tai kanaa. Hän nukkuu 8 tuntia yössä ja joskus lyhyet päiväunet. Kisaviikolla harjoitellaan vähemmän kuin normaalisti.

Hallainvuoren haltiat, Ketut-lauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)