lauantai 27. huhtikuuta 2013

Huipunvaltaajat: HuippuseikkailijatHaastattelimme lehtijuttu-rastin rastimiehiä partioaiheisilla kysymyksillä.
Kuva: Aleksi Cederqvist
Ines Kontutytöistä, 16 vuotta partiossa: ”Halusin SuperSupeen, koska oma lauma osallistuu ja halusin auttaa tekemään tapahtumasta hyvän. Aloitin partion, koska äiti ilmoitti mukaan ja vain vei kololle. Olen edelleen mukana, koska partiossa on kaikkia kivoja tyyppejä, joita aina tapaa. Erikoisin partiotapahtumamuistoni on yhdeltä partioleiriltä, jossa yöhaikilla aamuviidelltä piti juosta suossa lahkeet käärittynä! Parasta partioruokaa on makaroni ja jauheliha!”

Siiri Tuikkutytöistä, 10 vuotta partiossa: ”Olin lähdössä ryhmäni kanssa SuperSupeen, mutta koska tänne pyydettiin apujoukkoja, tulin rastille. Tulin mukaan partioon 10-vuotiaanam kun kaveri pyysi mukaan. Parasta partiossa on kaverit ja se, että pääsee tekemään ihan mitä vaan! Erikoisin muistoni on viime kesän Rowerwayltä, kun olin Lapissa vaeltamassa espanjalaisten ja italialaisten kanssa. Parasta ruokaa partiossa on nuotioletut!”

Mikaela Viestitytöistä, 20 vuotta partiossa: ” Tulin partioon, kun siitä innostunut kaveri houkutteli mukaan. Hauskinta on kesäleirit. Viime kesänä näinkin vanha pääsi vesiliukumäkeen Saraste-leirillä! SuperSupeen tulin, koska tarvittiin tekijöitä. Herkkua partiossa on nuotioletut ja tikkupulla!”

Huipunvaltaajat ry., Miekkavalaat-lauma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat tervetulleita ja toivottuja. Huomioithan kuitenkin kommenteissa hyvät tavat ja tapahtuman kohderyhmän. :)